Prezentacja klubowicza

kachniczka

Pszczyna

W klubie od: 10.02.2006
Ilość komentarzy: 46
Ilość postów: 25
Ilość wyświetleń: 8589

Formularz kontaktowy

Komentarze (46)

kachniczka

Droga Redakcjo... Proszę o ustawieie w opcjach zakaz dodawania komentarzy, ponieważ ludzie nie wiedzą co ta rodzina przeszła rok temu i przechodzi dalej... a takie głupoty wypisują ze byla "pijana" "niewidoma" nikt niewie co sie w tej rodzinie wydarzylo. znam tą rodzine i nigdy w zyciu bym nie powiedziala ze byla "pijana" "niewidoma" wiec redakcjo prosze o usunięcie tych komentarzy. Bo one tu nie są na miejscu.
Dziewczyny wracajcie do zdrowia.

zobacz komentowany news »

kachniczka

Z tego co mi wiadomo dzisiaj jest sobota. gratuluje tym razem strasznie szybko wiadomosc o wypadku pojawila sie na plessie !! Oby tak dalej ...

kachniczka

Jak co roku o ulicy Polne Domy zapominają...

kachniczka

super piosenka :)
oby tak dalej Alu :))
życze sukcesu z nowej płyty :)

kachniczka

I bardzo dobrze , że coś z tym w końcu zrobili. Bardzo sie ciesze. Powinni jeszcze takie kary dać za posiadanie tego że masakra.

kachniczka

Ja już mam bilet od 4 czerwca :D:D
No ludzie śpieszcie sie bo biletów naprawde braknie :*:*

kachniczka

ja czekalam z jakies 2 tygodnie tylko :)

kachniczka

dada:
ja mam no przyznam sie mam 19 lat jestem jeszcze mloda może niewiem jeszcze wszystkiego o narkotykach... ale przyznam sie miałam chłopaka co palił to świństwo. i zgadzam sie z poprzednikiem niżej że palenie papierosów jest bardziej szkodliwe . Jakoś w Holandi nie widze problemu żeby ci co chcą palili trawke. To ich sprawa, zycie... czy sobie go zniszczą czy nie... powinni to zlegalizowac i nie było by problemu. ahaa DADA żeby nie było że ja to świństwo paliłam. Bo nigdy w życiu nie miałam nawet fajki w ustach

kachniczka

No to niech zlegalizują narkotyki w Polsce i będzie po problemie i wtedy policja będzie sie mogla zając sytuacją na drodze ...a jak młodzież pali trawkę to i tak będzie paliła więc niech to zlegalizują . ja nie pale żeby nie bylo ale poprostu tak by było najlepiej np tak jak w Holandi tam sobie pala kiedy chcą i siedza w klubie albo w domu a tu trzeba chować sie pokryjomu palić to jest poprostu chore no CHORA TA POLSKA ...

kachniczka

no i znów zaczunaja "jeździć" po kierowcach samochodów ciężarowych ... jejku trudno stal sie wypadek i sie nie odstanie a że TIR to znowu wielka afera tu będzie... ludzie jak chcecie cos pisac na ten temat to pierw co to przejedźcie się tym samochodem a nie gadajcie ... O ja jeździłam z tata i wiem jakie to męczące wiec nie dziwie sie że są wypadki z udzialem TIRów. Pozdro

kachniczka

Chcialam napisać że po raz kolejny zapomnieli o Osiedlu Polne Domy ! Dlaczego ?? My nie istniejemy ?? Niech nie piszą że Pszczyna bo do tego słowa zalicza sie cała Pszczyna a nie wybrane rejony. Osiedle Poligon tez niema na zdjęciach o co tu chodzi ?? O tej stronie Pszczyny zapomnieli ??

Żałosne to wszystko jest

kachniczka

Dlaczego mieszkańcy mieli otwarte domy w nocy ?? Przecież zawsze trzeba zamykać. I to zprowokowało włamywaczy. Wlaściciele są sami winni że zostawili otwarte drzwi. Mi nie jest ich wogóle żal. Zasłużyli sobie na to, może kradzież czegoś ich nauczy.

kachniczka

ale przeciez na tym zdjęciu w ogóle nie ma pokazanego sklepu altero !

kachniczka

możecie powiedzieś skąd był chłopak ??

wielkie nie szczęście :*:*

[*][*][*]

kachniczka

nie dziwie sie że pociągi sa poopóźniane bo widać jaka jest pogoda ... pociagi jeżdża powoli żeby sie nie wykoleić ... wiem cos o tym bo jeżdże do pracy pociagiem ... i wcale sie nie dziwie temu

kachniczka

wyrazy współczucia dla rodziny

nie zapomnimy Pani [*][*][*][*][*]

sąsiadka

kachniczka

dopiero teraz dali taka wiadomośc że nie swiecą latarnie ?? no baaaa one nie świecą już ponad 2 miesiące jak nie lepiej a tą boczną drogą która idzie koło dwupasmówy to strach iśc bo nie wiadomo gdzie droga a gdzie rant i czy ktoś na ciebie nie wyskoczy ... te światla nie swiecą od czasu jak przy polnych domach założyli fotoradary ... ja mysle że oni coś zepsuli i nie umią tego naprawic ... wiec lepiej napisac ogłoszenie że nie świecą i mamy uważać ... wiadomo to POLSKA

kachniczka

bez sensu to jest prace Koncze w sobote o 13 mialam pociąg o 13.24 a teraz go wycofali i co mam łaskawie czekac na nastepny który jest o 14.35 ?? no przepraszam bardzo co im to da jak wycofią tyle pociagów to tym bardzije straca pasażerów ! bezsens moim zdaniem ! niech jeżdża jak jeżdża a niech nie wymyślają, bo to sie robi chore już. Jakie drogie bilety są a nie mamy jak dojechac do domów idiotyczne !

kachniczka

co sie to dzieje :(
zaraz bedzie strach wyjśc z domu :(

[*][*][*]

kachniczka

do dzisiaj nie wierze że to sie stało :(:(
tęsknie za tobą Dawid :(:(
Zawsze bedziesz w naszych serduszkach taki uśmiechniety, wesoly jaki byles .
Spoczywaj w spokoju Dawidku
[*][*][*]
szczere kondolencje dla rodziny

do --- DjLukas wiesz co stanów sie co ty piszesz? człowiek nie zyje ! i to juz niema znaczenia czy samobójstwo czy mial słuchawki ! i nie pisac tu kto był winny i z jakich przyczyn człowieka niema już z nami :(:( napewno mu juz tam jest lepiej...

kachniczka

zgadzam sie Ludzie dajcie sobie sokój z takimi głupimi komentarzami !!!
dzisiaj pochowaliśmy naszego kolege , syna , brata , chłopaka ...
wiec nie piszcie już tu bez sensu kogo była wina bo i tak to nie przywróci życia ...
Mati zawsze bedziesz w naszej pamieci i serduszkach a szczególnie bedziesz w serduszku Madzi :*:*:*

[*]

najlepiej jak już nikt tu nie bedzie pisał komentarzy bo to już jest po pogrzebie i może być przykro znajomych ... stało sie już sie to nieodstanie :( musimy żyć dalej ... jest cięzko ale musimy dać rade :*

Madzia trzymaj sie jestesmy przy tobie :*:*

kachniczka

no wreszcie coś robią z naszą szkoła :):) jeszcze ro mi został ... odrazu bedzie przyjemniej w tej szkole :) jak bedzie wyremontowana no w sumie już domagala sie remontu

kachniczka

zgadzam sie że ludzie niepenosrpawni są tacy sami ... ja mam siostre niepełnosrpawną też niechodzi nie mówi :( i uważam ją jako normalną istote ludzką czy to coś dziwnego że jest chora ?? dla mnie nie . najgorsze jest to jak sie idzie gdzie kolwiek i takie dzieci i nawet młodzieć obracają sie za chorymi i sie wysmiewają . wtedy mam chęć podejść i walnąć tą osobe . ciekawe co by ta osoba zrobiła jak by miała chorą osobe w rodzinie ? też by sie smiałąm ??
i gratuluje organizatorom za ten piknik :)
no to sie dzisiaj bawimy :):)

pozdrawiam

kachniczka

super sa te wycieczki :)

pozdrawiam opiekunów :)
i całe koło :):)

kachniczka

kurcze już 3 część zdjęć i ciągle niema osiedla Polne Domy :(:( dlaczego ??

kachniczka

a czemu nie ma osiedla Polne Domy ??

kachniczka

moim zdaniem moglo być lodowisko w wigilie zamknięte . bo dużo osób pomaga rodzicom w przygotowaniach

kachniczka

własnie w tamtym roku bylo zadarmo :(:( a moze jakies nowe łyżwy :)bo te praktycznie nie które to już sie nie nadawają do jazdy

kachniczka

dla pana Krzysia [*]
i dla Marcina [*]

kachniczka

dla
p.Krzysia Rozmusa
i
Marcina
[*][*][*][*][*][*][*][*][*]