Prezentacja klubowicza

DrUgS

Pszczyna

W klubie od: 10.02.2006
Ilość komentarzy: 24
Ilość postów: 248
Ilość wyświetleń: 44645

"gdzies w krainie gdzie klamstwo nieznane ty bedziesz aniolem ja bede szatanem"

Formularz kontaktowy

Komentarze (24)

DrUgS

1) Pomsta była inspirowana dramatem zemsta który powstał w 1834 roku
2) od momentu kiedy hotel Imperium po raz pierwszy przyjął gości minęło 9 lat temu i 5 miesiecy jak kolega ponizej ;-)

zobacz komentowany news »

DrUgS

to wstyd ze na rybku niema kamer ktore by wszystko monitorowaly jednak jak byl syf tak dalej jest

DrUgS

no i niech sobie stoja co maja zapierdzielac za marne grosze ?? pozatym niezmiescili by sie wszyscy tam do kopania a moze sie zmieniaja jak jada na inna robote to ci co pracowali stoja a ci co stali pracuja :P zrobili co mieli zrobic ? ZROBILI wiec troche luzu i nieczepiac sie

DrUgS

nieladnie miec nielegalne oprogramowanie w czasach dobrobytu spolecznego ;) w ktorych to stac nas wszystkich na tanie 300 zl opr. wstydzilbys sie czlowieku wychylac tak z ogółu

DrUgS

prosilbym o przeslanie tych informacji na adres Damianwolf@interia.pl tamten adres juz nie jest aktualny dziekuje

DrUgS

1.spektakl napisał Ray Conney ,
2. hotel Impreium w Pszczynie jest 4 gwiazdkowy

DrUgS

no to chyba jestem pierwszy co nie ?? prosze o kontakt meilowy pozdrawiam Damian Wilk

DrUgS

odpowiedzi to : Ray Conney i hotel jest 4 gwiazdkowy

DrUgS

Anetko ładne zdjecie ;) masz moj glos pozdrawiam Damian Wilk ;)

DrUgS

i co tu powiedziec w takich momentach najlepiej usiasc i pomodlic sie

DrUgS

ladnie braciszku ;)

DrUgS

jeeee super fota masz moj glos mlody :D

DrUgS

Treść komentarza USUNIĘTA przez ADMINISTRATORA portalu, dn. 10-07-2007 godz. 18:25 z powodu naruszenia zasad określonych w regulaminie dodawania komentarzy: §1, §2, §4

DrUgS

hmmmmmmmm lipiec zawsze byl deszczowy a takie umiarkowane opady ktore nikna w oczach szybko to norma co innego jakby padalo 15 godzin na dobe wezcie wescie na luzzzzzzzzzzzzzz

DrUgS

Sie leczcie to zaden SPS niebyl ! to raz po 2 co to za temat na forum zrobili z tego wielkie wydarzenie ogólno powiatowe czy co ? ;/ niema wazniejszych spraw zeby to tak wyolbrzymiac ? dejcie spokoj

DrUgS

moj tata idzie ja niestety nie niemam czasu na ratowanie swiata

DrUgS

jechal rowerem w rozpedzie mi sie pomylilo przepraszam

DrUgS

co nierozumiesz pijany rowerzysta widzialem kiedys jak koles jechal autem potracil rowerem male dziecko dziecko mialo reke zlamana , pijany rowerzysta wpadnie pod auto i co ?? wypadek gotowy jak diabli ludzie myslcie co piszecie

DrUgS

to jak wsiadzie i go znowu zlapia to juz niebedzie raczej grzywny i nieszukajcie dziury w calym

DrUgS

jak nazywasz to szare myszki to jestes gosc bo mnie osobiscie uderzaja tylko te szare myszki i one dla mnie jako zwyklego obywatela sa plagą a tamci niech se kradna byle nikt mi okna niewybijal albo samochodu nieprobowal ukrasc a co do kasy to bylo tak i bedzie i to nie tylko w Polsce bo tak jest na calym swiecie pieniadz rzadzi swiatem pamietaj

DrUgS

piekna sprawa sady 24 godzinne a tak to trzeba czekac wieki na wezwanie do sadu i czekac i czekac

DrUgS

nastepnym razem jak 50 letni kierowca potraci kogos to napisze 50 latek plus mercedes staruch niedowidzi niepowinien prowadzic ! niewiesz co sie stalo to zero pyskowki moze ten pan co przechodzil nagle wyskoczyl na pasy ? zdarza sie znam takie przypadki moze on niedowidzial moze sie zpaatrzyl moze byl podchmielony nie osadzaj BÓG nas osądzi pozatym kolo bedzie mial teraz tak zniszczona psychike ze szkoda slow myslisz ze to celowo zrobil ? niewydaje mi sie

DrUgS

to juz chyba lepiej sobie kupic dzialke 700 m2 po kozystnej cenie i wybudowac domek jakaś parterówke i niebyc zdanym na te czynsze na dodatek ;P pozatym miec kawalek zielonego skrawka dla siebie ;)

DrUgS

niemozna byc obojetnym bardzo dobrze ze cos sie dzieje trzeba pomagac na miare swoich mozliwosci

• Strona
  • 1
  • z
  • 1

Powrót

Nowi klubowicze

agata25

Polska
w klubie od: 2025.04.18

vizjer

Ul