pszczyna
W klubie od: 10.12.2005
Ilość komentarzy: 45
Ilość postów: 0
Ilość wyświetleń: 3585
mam 30 lat moje hobby to rower,lubię sport,muzykę i dobrą zabawę
banda debili i gimnazjalistów.... w sumie co tu komentować jak rodzice nie nagną drzewka za młodu to potem są efekty...
ale się rozpisaliście a nawet nie piszecie w temacie... akurat pracuje przy przebudowie tego ronda
jak nie wiecie o co chodzi to nie piszecie głupot.akurat mieszkam w budynku na zdjęciu na ten remont dachu czekamy hmm chyba z 10 lat. tak 10 lat proszenia chodzenia mówienia pisania itp itd. nie pomogło że tynk się sypie że dachówki lecą przy większym wietrze że dach przecieka ciągle nas odsyłano z kwitkiem bo coś zawsze było ważniejszego. no i teraz się doczekaliśmy przyjechała jakaś firma kogucik i już czekamy na dachówkę dobry tydzień!!!!!!!!!!!!!!!!! a szefa nawet na oczy nie widziałem bo chętnie bym go oryczał za to co robią. co to za firma która nie ma rękawa do spuszczania gruzu !! wszystko rzucali na przyczepę ustawioną koło okien !! a jak robili od ulicy to stało auto i też rzucali tylko patrzeli czy samochód nie jedzie żeby nie uszkodzić !! mam 3 parapety uszkodzone !! okien w ogóle nie zabezpieczyli przed uszkodzeniem nawet nie mają się gdzie umyć bo niby wszystko mieli mieć zapewnione a tylko co chwilę dzwonią że chcą wody żeby się umyć !! fakt robotni są ale nic poza tym... gdyby nie nasza interwencja to okien by w ogóle nie zabezpieczyli !! więc chyba nie zawsze najtańsze jest najlepsze...
brawo brawo !!!!!!!!!!!!!!!! szkoda tylko że ja nie mogłem jeszcze więcej dać od Siebie...
wyremontowali i jeszcze źle.wiem że może i nie jest to odzwierciedlenie orginału.mnie osobiście się podoba i nie mam nic do zarzucenia.też chciałbym aby kamienica w której mieszkam doczekała się takiego remontu generalnego bo na razie powiedzieli w AZK że MOŻE w przyszłym roku coś zrobią !! a na remont dachu czekamy już jakieś 8 lat !!
ech też by się tak pojechało :) na taką wyprawę
pozdrowienia od BIKE TEAM PSZCZYNA :) i życzymy dalszych sukcesów
słuchaj no buziak widocznie Ty masz 13 lat i piszesz takie bzdety po twoim avatrze widać że twój mózg ogarnęła piłka nożna więc może lepiej będzie ci wychodziło pisanie komentarzy na ten temat niż obrażanie osoby o której nic nie wiesz.z drugiej strony małoletni małomózgu weź rower i jedź na maraton wtedy zobaczymy kto jest mądrzejszy...
zabijać chłostać ręce ucinać kopać dusić przypalać ogniem polewać kwasem walić w pysk do nieprzytomności palce łamać oczy wydłubać a na koniec do kamieniołomu z młotkiem rozbijać głazy a na śniadanie chleb i woda !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! a jak jeszcze nie pasuje to po gwoździu do każdego kolana i do prądu !!!!!!!!!
a tam od razu przesadził !
napisał co myślał i jestem tego samego zdania!
w końcu po to są komentarze żeby się można było wypowiedzieć !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
palacze na bruk !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
w końcu jak idę do knajpy to wiem że nie będę musiał prać ubrań po każdej wizycie w lokalu bo od tego dymu szło czasami rzygnąć !!
lord wader "rowerzyści to poważny problem"
a ja twierdzę że kierowcy to też poważny problem.....
jeżdżę do pracy ulicą Żorską i już miałem okazję być 4 razy sprzątnięty z drogi za sprawą śpiących rano kierowców a szczególnie przypadła mi do gustu kobieta jadąca srebrnym fiatem punto (szkoda że nie zapamiętałem numerów ) ona to nawet hamulca nie użyła tylko wymusiła pierwszeństwo i odjechała jak najszybciej się dało....
lord wader "rowerzyści to poważny problem"
a ja twierdzę że kierowcy to też poważny problem.....
jeżdżę do pracy ulicą Żorską i już miałem okazję być 4 razy sprzątnięty z drogi za sprawą śpiących rano kierowców a szczególnie przypadła mi do gustu kobieta jadąca srebrnym fiatem punto (szkoda że nie zapamiętałem numerów ) ona to nawet hamulca nie użyła tylko wymusiła pierwszeństwo i odjechała jak najszybciej się dało....
no no lanser hihi dobry to ja może jestem ale w naprawach rowerów forma już nie ta :D:D:D ale gratki dla chłopaków bo naprawdę im się należą za tą ciężką pracę jaką wykonują na treningach...i za to są efekty :)
no cóż nikt nikomu nie dogodzi...osobiście nie trawię papierosów.jak przychodzę do domu z imprezy lub dyskoteki to ciuchy tak śmierdzą że.......
tak tak można by pisać i pisać o tych barierkach...ja to widzę tak: blok stoi bla bla nie wiem ile ale długo... i odkąd pamiętam było można tam tędy przejść i nikt żadnych barierek nie ustawiał.owszem że mieszkańcy nie chcą żeby tam jeździły skutery ale jak większość ludzi się tutaj wypowiadających zgadzam się że są one za blisko siebie postawione.sam się ostatnio bardzo zdziwiłem kiedy na rowerze tam chciałem jechać...
te hydraulik na tym zdjęciu wyszedłeś jak paker hehe :) spoko pierwsze koty za płoty a potem z górki :) już nie mogę się doczekać!!!!!
do r4h
słuchaj no gościu jeżeli twoim zdaniem jest tylko 4 kolaży którzy jeżdżą mtb to może byś się pochwalił swoimi osiągnięciami !!!
nie wiem czy umiesz czytać ale jest napisane że my jesteśmy entuzjastami pasjonatami kolarstwa i niektórzy z nas tak jak ja mam za sobą parę ładnych tysięcy kilometrów a niektórzy po prostu się wybili i są znani.my w tych imprezach bierzemy czynny udział i nam chodzi o dobre towarzystwo a rywalizacja zawsze jest czy to z przodu czy na końcu stawki.ważne aby dojechać do mety bez awarii i "jednym kawałku" więc jak jesteś taki mądry to weź udział w jednym maratonie i zobaczysz ile czasem trzeba siły aby go przejechać i już nawet nie chodzi jaki dystans się przejedzie dla mnie liczy się satysfakcja! a poza tym te imprezy to świetne miejsce na poznanie fajnych ludzi i ciekawych miejsc gdzie gdyby nie maraton to bym po prostu tam nie pojechał.więc weź się zastanów co piszesz.
do obserwator:
może nie wolno się buduje...ale w środku wszystkie tynki nie są gipsowe tylko cementowe bardzo dużo czasu zajęły stropy ich zbrojenie i szałowanie a w jankowicahc dach jest drewniany a tu betonowy i może stąd ta różnica w czasie
te rumaki to najlepszy sprzęt na zimę nie patrzysz czy coś się zepsuje zakładasz błotniki i jazda do błotka :P
Je**ć Karać nie wyróżniać i tyle albo łopata i śnieg odgarniać!!!!!!!!
tak miło że coś się dzieje jednak frekwencja nie dopisała bo bo poza nami przyszły trzy osoby więc spotkanie miało raczej kameralny nastrój może następnym razem będzie lepiej
BTP :)
Brawo Igo ale pojechałeś i cała racja po twojej stronie :P dobry tekst :)
ech fajnie się czyta komentarze można się chociaż pośmiać :D
a narkotyki i alkohol są wszędzie i nic z tym nie zrobimy...
u mnie też był jakiś koleś i też proponował montaż drzwi ale na szczęście nie miał nic mi do powiedzenia zaraz go przegoniłem i powiedziałem że drzwi to ja sam sobie zamontuję i nie potrzebuję firmy :P