Pszczyna
W klubie od: 03.12.2005
Ilość komentarzy: 5
Ilość postów: 25
Ilość wyświetleń: 9828
Przechodzilam tamtedy i widzialam wszystko od momentu reanimacji. Samego wypadku nie widzialam z czego sie ciesze, bo juz widzialam niejeden i mam dosyc takich widokow.
Po pierwsze nie ma sensu sie czepiac tej osoby ktora fotografowala, poniewaz jest to normalny odruch kazdego reportera. Nie naruszyl zadnych spraw etycznych, gdyz nie widac jej twarzy, a takze nr rejestracyjnego samochodu, pod ktory wpadla. Niestety najbardziej wlasnie takie zdjecia wplywaja na pieszych i na kierowcow, by w koncu zaczeli uwazac:( Bardzo nie poruszyl ten wypadek i dluga walka lekarzy o jej zycie:( niestety wina zawsze jest po obu stronach i byla to n ieuwaga ich obojgu. Z tego co wiem to prawdopodobnie jedna z przyczyn byla taka, iz kierowce oslepilo slonce, a kazdy dobrze wie jak sie wtedy widzi (czyli nic sie nie widzi). Kiedys tamtedy do szkoly chodzilam i wiem ze ludzie przechodza tam gdzie popadnie a pasy sa dla nich zwyklymi plamami na jezdni, niestety:( w takich miejscach jak to trzeba zachowywac dogromna ostroznosc o czym czesto zapominamy:(
Bardzo współczuję temu kierowcy, poniewazten wypadek i swiadomosc ze zabil czlowieka nieslabo siadze mu na psychice:( Mysle rowniez, ze to dla niego wystarczajaca kara za nieuwage.
Wyrazy wspolczucia dla rodziny zmarlej.
Niech spoczywa w pokoju [*]
Pokaz byl Extra:0 Dziekuje Wam wszystkim:0 Na poczatku mialam niezlego stracha ale na scenie bawilam sie super:) Dziekuje wam wszystkim za wspaniala zabawe, zarowno modelom i modelkom jak i Pani Madzi i reszcie kadry z DIVY, ktorzy mieli niesamowita cierpliwosc do nas:) mam nadzieje ze jeszcze kiedys sie na takie cos zalapie ale juz nigdy w zyciu nie chce miec tego "slonia" na glowie;) Trzeba by sie kiedys zgadac wszyscy razem no nie??
moj nr tel i gg:
512504620
2649522:)