Prezentacja klubowicza

KSEIKO

Pszczyna

W klubie od: 09.07.2013
Ilość komentarzy: 8
Ilość postów: 0
Ilość wyświetleń: 2666

Formularz kontaktowy

Komentarze (8)

KSEIKO

Ludzie są tępi a uwielbiają uchodzić za wszystko wiedzących...

Biedna Paleja - tak przemija nasza historia, żal do nas będą miały nasze dzieci i dalsze pokolenia że nie umówiliśmy powiedzieć NIE, gdy o tym wiedzieliśmy. Podziwiam Egipt za to z jaką skrupulatnością ochrania swoje dobra kulturowe po mimo że istnieją one od 2560r p.n.e. A tu my i nasz Palaris...

Co do poglądów politycznych...
Ci co są za komuną niech podadzą choć jeden kraj komunistyczny w którym jest normalnie lub prawie normalnie? A Ci, którzy patrzą inaczej i kierują się obecnym rządem cóż mogę powiedzieć... po prostu powodzenia i nie uciekajcie z kraju, jak szczóry z tonącego statku.

Do Pana Dyny...
Za życia człowieku masz niebo ale pamiętaj ono się kończy kiedyś, później pozostanie jedynie efekt swoich czynów za życia i to co po sobie pozostawiliśmy...

Do Redakcji Pless
Czemu tak późno z tym materiałem?! Trzeba było wcześniej pokazać wszystkim co stracimy jeśli nie zaczniemy głośno działać...

Pozostaje jeszcze temat dot. zniszczenia większości tuneli i bunkrów podziemnych pod parkiem a zwłaszcza zasypanie bunkrów koło PKP - zrobiono to bez zgody konserwatora zabytków a tunele te stanowią jeszcze bardziej nieodzowną historię ziemi pszczyńskich od I w.s.

zobacz komentowany news »

KSEIKO

@Sruba - co ty wiesz o wkrecaniu...
Bardzo dobrze ze w koncu media naglasniaja bo pora powiedziec STOP i zrobic porzadek z debilnymi pracodawcami, oszustami prowadzacymi wlasne firmy, wykorzystywaniem innych ludzi dla wlasnego zysku...

Rzad powinien ujazmic ich ustawowo a nie ograniczac i wplywac na pracownikow w niekorzystna strone - nienormowany czas pracy czy inne absurdalne prawa i obowiazki pracownika - jak dla murzyna z Afryki w czasach niewolnictwa...

Dzis w pracy slyszymy ze jesli przychodzisz do pracy a szef nie ma dla Cb nic do roboty - to on nie zaplaci Ci ani grosza, bo to ze przyszedles do pracy by pracowac to twoj obowiazek wg umowy a nie placi ci za nic nie robienie... Prawda jest taka ze ty poswiecasz swoj czas, osobe oraz wkladasz koszta na dotarcie na miejsce pracy czy utrzymanie sie w tym czasie, za ktore juz sam pracodawca winien Ci jest pieniadze...

Polska to chory kraj a tu kolejny dowod tego - powinni zrobic to samo co w Egipcie - masowa wojna domowa - ludzie przeciwko rzadowi...

KSEIKO

Przykra sprawa ale w tych czasach w Polsce to normalne - glosowaliscie za obecnym rzadem wiec przywyknijcie do coraz to wiekszej ilosci takich apeli o pomoc...
Osobiscie doradzalbym Panu Krzysztofowi - natychmiastowa "ucieczke" z zadupia bezrobocia jakim sa Cz-Dz w strone Krakowa, Wroclawia czy wiekszej konglomeracji, gdzie na pewno znajdzie sie wolny wakat na stanowisko kierowcy transportu publicznego badz taksowkarza ale to jedynie sugestia...

Dodatkowo warto przygotowac Sb silne CV, skoro ukonczyl Pan dziennikarstwo to aplikowac na pokrewne zawody lub bezposrednio do redakcji radiowo-telewizyjnych.

Sam tez posiadam problem ze znalezieniem "normalnej" pracy w tym "normalnym" kraju wiec lacze sie w bolesciach i zycze Good Luck!

KSEIKO

Jaki LOL!
Jak można być taki głupi żeby po raz n-ty grozić sądem komuś, kto zna się doskonale na swojej robocie tylko dla tego że wydał 100% zasłużoną opinię o muzeum tzn restauracji wiejskiej o jeszcze gorszej nazwie Maltarmara...
Po prostu ja nie umiem w to uwierzyć - małe tego, dochodzę do wniosku że właśnie sporo jest tu takich osób, których tok myślenia jest na tyle cofnięty iż nie są one w stanie nawet same logicznie rozumować... To jest straszne!

Co jak co ale skarbówka czy sanepid powinna zamknąć ten obiekt jako restauracje i zezwolić jedynie pod działalność muzea czy domu pogrzebowego - idealnie spełnia wszelkie warunki. A jedzenie drogie, zimne i nie smaczne - sam testowałem i żałuję bo mogłem iść na piwko :/ ahh

KSEIKO

Prosta droga...
lekki deszczyk...
normalne warunki widoczności...
mały samochodzik o słabej mocy...
Kobieta za kółkiem...
...i wypadek

Czyli nic się nie zmieniło w dzisiejszych kursach "L"ki

KSEIKO

Święto jest wolne od pracy WIĘC wg prawa polskiego nie można nakazać przyjścia pracownikowi do pracy - jedynie właściciel może podjąć w tym dniu pracę obrębie swojej działalności... Ciekawe jak zmusili tych co pracują w Bednarskiej do przyjścia?

KSEIKO

Kondolencje dla rodziny i najbliższych,
szok że życie mogą odebrać czasem
tacy głupi ludzie - widziałem winowajcę,
widziałem ofiarę i jestem w szoku
że 17latek okazał się taki głupi.
Co dziwnego, czasem jest to przypisane
w przeznaczenie - złe miejsce, zła sekunda...
Niczym z filmu "Oszukać przeznaczenie",
ale w tej sytuacji głupota ludzka przeważyła
i młoda kobieta nie żyje a 17 latek zawalił
sobie swoje życie już na zawsze...

KSEIKO

Jak ja uwielbiam te wymyslone statystyki - ile osob bylo z czego jeszcze podali ile bylo z poza powiatu pszczynskiego :D do tego pewnie ile osob to dziewczyny a ile faceci... Ciekawe jak robili po ciemku te statystyki - ktos chodzil i ankietowal pijana mlodziez czy po prostu przy zakupie biletu trzeba bylo podac z kad sie jest?

Na prawde osrodek sportow wodnych obejmuje nawet nowe sporty - popijawy mlodziezy i bzykanie sie w wodzie - super :) takie sporty to ja rozumiem...

A co do glosnej muzyki - to kto nie lubi sobie posluchac mocnej techniawy o 2 w nocy - mieszkancy smialo mogli za free imprezowac

I kolejne gratulacje dla pana Skrobola za "szybka" interwencje i ogolnie ze do takiego czegos doszlo - Pszczyna i Laka mowi Dziekujemy! :P

• Strona
  • 1
  • z
  • 1

Powrót

Nowi klubowicze

Nenturia1

Pszczyna
w klubie od: 2025.04.22

adzka90

Miedźna