Pszczyna
W klubie od: 18.11.2012
Ilość komentarzy: 1
Ilość postów: 0
Ilość wyświetleń: 1788
Ludzie macie taki brak wiedzy i wierzycie w to co usłyszycie.
Na prawdę gdzie tu ten poziom, który sobie sami stawiacie?! Ja się pytam..?
Co do braku wiedzy:
pomagam dziewczyną od jakiegoś czasu kiedy mogę staram się z nimi pojechać do Punktu, zaczynając od tego, że dziewczyny jeżdżą tam codziennie to nie wspomnie, że wychodzą z psiakami na spacery to dodatkowo dosypują im karme, którą kupują bądź ktoś z sercem ją ofiaruje.
Nie wiem dla czego ludzię nie chcą dawać podatków na zwierzęta tylko na poselskie tył*ki, za które kupują pierdoły bo oni nawet nie mają pojęcia ile kosztuje chleb bo jedzia bułki a poza tym lecą w tzw. kulki. A biedronka jest tylko dla biednych ludzi.- Biednymi ludźmi jesteśmy tylko przez nich - to w jaki sposób prowadzą naszą ojczyznę , jak z niej kpią!! Skoro ma to tak wyglądać to czemu sami pu*py nie weźmiecie i nie pomożecie, dajcie podatki komu chcecie ale sami pomóżcie w czym kolwiek a nie wypisywać pierdoły, które nie są w żadnym wypadku prawdą!!
Co do adopcji, są one przeprowadzane w bardzo dobry sposób. Dziewczyny się znają i wiedzą komu wolno wydać zwierzaka a komu nie! Nie raz byłam tego świadkiem!! M.in. sama zaadopotwałam staruszka, który był po wypadku i miał marne szanse na przeżycie. Dziewczyny były oglądać warunki przebywania psa, podpisanie umowy i po jakimś czasie przyjechały go odwiedzić , aby upewnić się, że jest wszystko w najlepszym porządku. Psiak się po czasie leczenia wykurował i teraz śmiga :). Więc nie są złe jak to w innych komentarzach ktoś napisał, że się na tym nie znają!!
Jak ktoś jest nachalny wydzwania, wypisuje cały czas to raczej każdy byłby zły o takie
zachowanie bo dziewczyny mają również życie prywatne, dzieci, prace i dom na głowie a z dobrej wolu zajmują się dodatkowo zwierzętami i pomagają im za darmo z dobrego serca a nie jak wiekszośc potrafi tylko siedzieć i marudzić, że to, że tamto i nic nie pasuje!! Wybaczcie ale niestety dziewczyny nie są w stanie same pomóc każdemu zwierzęciu, niestety !! Bo gdyby mogły to by tak było. I nikt nie jest w stanie tego zrobić , nie każde zwierze da się złapać i uratować!! Różne życie miały te zwierzęta co się odbija później na tym jak reagują, gdy człowiek ma dobre intencje! Aczkolwiek te zwierzaki tego nie wiedzą :( A tylko człowiek ma rozum więc skąd tyle zła i nienawiści na świecie w stosunku do zwierzą!!??? SKĄD!?
Poza tym wiek nie gra roli, bo przecież każdy ale to każdy !!!! UCZY SIĘ CAŁE SWOJE ŻYCIE!!!
Dziewczyny są odpowiedzialne i wiedzą co robią. Głowe mają na karku. Żadnemu zwierzęciu krzywda się u dziewczyn nie dzieje bo one poświęcają się temu co robią i niosą pomoc.