Prezentacja klubowicza

grzengi

Łąka

W klubie od: 29.01.2012
Ilość komentarzy: 6
Ilość postów: 0
Ilość wyświetleń: 855

Formularz kontaktowy

Komentarze (6)

grzengi

co do trzezwosci powinno byc jak najwiecej kontroli w stylu Łodzi i Szczecina.W czwartek o 18.00 w Wiśle-w. na ul.Słonecznej jeden z tych co im sie udawło od dłuższego czasu jeżdzic po pijaku roztrzaskał Seata Arose(żółty) na słupie.Facet jest z Łąki 0,8 w wydychanym powietrzu.Szkoda że nikt z mieszkańców wisły nie walnoł fotki i nie wrzucił na pless-a.Dziwi mnie też fakt że policja nie przekazała żadnego info na pless.pl.Przykro słyszec że w jego aucie zadziałała poduszka.Mam nadzieję że dostanie porządny wyrok który powinien być upubliczniny aby było wiadomo że to jest niedoszły zabójca bo tak się ich powinno nazywać.

zobacz komentowany news »

grzengi

do zrehabilitowny:Jeżeli chodzi o burmistrza od dawna wiekszość wie jakie ma wykształcenie(nigdy i to z całą odpowiedzialnością stwierdzam i powtarzam NIGDY nie robił z tego tajemnicy) wiec robienie afery przez Yankeego świadczy tylko o jego bardzo ograniczonej wiedzy przed wyborami na temat kandydatów i tym co zaprezentował dziś na forum poświadzcza tylko to że większość przed jakimi kolwiek wyborami nie wie ,nie chce wiedzieć ma gdzieś wiadomości nt,osób kandydujących tak więc wczytaj się w moją poprzednią wypowiedż a może wyłuskasz z niej sedno z jakim zwróciłem się do Yankego który ni stąd ni zowąd zaczyna siać propagandę nt.wykształcenia włodarzy.w mojej odpowiedzi dla Yankego napisałem wyrażnie i tak aby nawet laik mógł ten tekst zrozumieć Ty wyrwałeś z niego coś i budujesz barykadę aby bronić kogoś kto niczym nie zadziwił forumowiczów którzy dyskutują nt.kasy dla Rudołtowic jaka się im należy a nie nt.wykształcenia Darka i pozostałych.Jeżeli zaś nie rozumiesz czytanego tekstu lub nie wiesz jaki jest temat przewodni tego forum ...no cóż wiem dlaczego jesteś w mniejszości z Yankeem.Tak na marginesie czytanie ze zrozumieniem zaczyna się już w szkole podstawowej i wierz mi dzieci dostaja za to oceny Ty niestety.....

grzengi

do Yankee.może się pochwalisz swoim świadectwem przed forumowiczami zamiast negować cudze wykształcenie.skoro nie pasuje ci ani jeden ani drugi to miałeś czas aby temu zapobiec głosując na kogoś innego.zauważyłem że uważasz się za pieprzoną chodzącą doskonałość więc moze się uciśniony krzykaczu pochwalisz swoimi osiągnięciami porównamy je potem z tymi jakie zdobyli włodarze naszego miasta.Darek miał i ma rację że domaga się kasy na rudołtowice jaką wydała kopalnia na tą miejscowość tym bardziej że firma będzie regulowała szybciej należności kiedy będzie widać że są one przeznaczone na ten cel na jaki je skierowała.blokowanie przez radnych nie ważne jakiej partii jest głupotą bo jeżeli walka jest personalną rozgrywką to niech taką jest ale nie można się targować w takich sprawach kasą publiczną i obym się mylił ale wydaje mi się że za to co zrobili radnibezradni PO można by sprawę skierować do odpowiednich organów z zaznaczeniem że działają na szkodę gminy i finansów publicznych i chyba odpowiednim był by NSA lub coś w tym stylu i może gdyby "kwokom PO przeżedzić lotki to by tak wysoko nie latały".należało by im przypomnieć że z naszych podatków żrą całymi pyskami diety i nie dopuszalne jest tolerowanie takiego zachowania tym bardziej że nic więcej po za tym że zrobili na "złość"burmistrzowi w tym dniu nie uzrobili.w ten spoób udowadniają tylko że walczą o to aby z bezradnego zasiąść na stołku z-cy burmistrza lub innym gabinecie.Darku chylę przed Tobą czoło i trzymam za Ciebie kciuki jak zawsze i obyś się nie nabawił przez tych "polityków"nerwicy bo by Cię było szkoda

grzengi

nie dosc ze tepe strzaly to i na dodatek slepi.od kiedy cos buduje sie na drodze cwoki pieronskie popatrzec wystarczy na zdjecie z satelity a nie siec od razu wrogiej propagandy byle sie wyzyc.patrzenie,sluchanie,czytanie ze zrozumieniem tego brakuje na tym "forum".zjmijcie sie "ciepaniem"sniega do rantu co by sie lepij lazilo po miescie a nie farmazuny pirdyczyc ludziskom

grzengi

KRK.Tak zrobiłem błąd w wyrazie i mam czelność się do tego przyznać.Ty za to pozostaniesz kimś kto ma bardzo wysokie mniemanie o sobie i nic po za tym.Nie czytasz tekstu ze zrozumieniem dlatego nazwałem cię tłumokiem wyrywasz coś z kontekstu twój sposób rozumowania jest bardzo powtórzę to jeszcze raz bardzo płytki.Tu nie ma zwolenników Burmistrza tu nikt po za tobą nie zarzucił władzy że dokonuje domniemywanych przez ciebie malwersacji finansowych nikt po za tobą nie ubliżał pracownikom urzędu że nic nie robią,nikt po za tobą nie wyciera sobie nikim tyłka.
Co do kompetencji może masz rację nie jestem kompetentny do tego aby rzucać takie oskarżenia pod adresem naszych władz miejskich bo to nie kompetencja przemawia przez ciebie a głupota i nie pchaj się tak ochoczo na wokandę bo możesz się sparzyć.Po raz drugi nie rozumiejący czytanego tekstu osobniku zwracam ci uwagę że trzeba mieć na wsztstko dowód na poparcie swoich tez i nie trafionych hipotez o rozrzutności i niegospodarności oraz złym gospodarowaniu finansami publicznymi.

grzengi

grzegorz do KRK-
Facet drażnisz mnie coraz bardziej.Gdybyś był kompetentny i choć trochę inteligentny to przed odpowiedzią na mój wpis przeczytał byś go jeszcze raz i dopiero wtedy byś odpowiadał.Nie jestem zaślepiony Burmistrzem tylko ty krytyku pożal się boże nie rozumiesz czytanego tekstu.Przeczytaj jeszcze raz moje wpisy tłumoku i wtedy zastanów się czy twój wpis był dobrym posunięciem.Nie piszę zwrotów do ciebie z dużej litery bo nie zasługujesz na to i pewnie zarzucił byś mi że w środku zdania jest duża litera.Za bezpodstawne oskarżenia pod adresem kogokolwiek bez poparcia tego żadnym dokumętem tak jak ty to robisz można beknąć i drugi raz ci to wskazuję ale jak wyżej w swej tępocie i braku rozumienia tekstu do ciebie to nie dotarło.Rozpocznij jeszcze raz edukację i może wtedy dostąpisz zaszczytu aby mi zwracać uwagę że czegoś nie dopatrzyłem.
Tak na marginesie zauważ że masz bardzo przerąbane u większości na tym forum ciekawe dlaczego wiekszość jest podobnej opini na twój temat co ja,a zapomniałem nie rozumiesz tekstu:)

• Strona
  • 1
  • z
  • 1

Powrót

Nowi klubowicze

Nenturia1

Pszczyna
w klubie od: 2025.04.22

adzka90

Miedźna