Pszczyna
W klubie od: 15.11.2005
Ilość komentarzy: 11
Ilość postów: 61
Ilość wyświetleń: 15389
Lanser mnie ubiegl
A chcialem pierwszy nawiazać do tego jakie one sa mile i pomocne
Kiedys zadzwonilem na policje ze jakies pijaczki zaczepiają ludzi na PKP. Bylo juz po 2 i uslyszalem ze o tej godzinie sie spi a nie pkp zwiedza. A czy byla interwęcja to juz nie wiem...
Pan Kania woli samolot niz Paleje i pewnie nic dobrego by nie przyszlo z tego zakupu. Kupil bylą siedzibe radia i miala być restauracja, miala....
nie jest źle? a to najniższe krajowe mają po skończeniu jakich studiów? Fakt ze zawsze się znajdzie jakaś piguła psująca opnie wszystkim ale nie można uogólniać ze wszystkie się obijają.
A to ze pielęgniarki robią więcej niż lekarze i są zazwyczaj przez lekarzy zle traktowani to oznacza ze pielegniarką sie mniej nalezy? A moze one tes skonczyly studia? i tez chca jakos zyć i nie zalować ze np. nie zostaly fryzjerkami albo kucharkami? (z calym szacunkiem dla fryzjerek i kucharek - chodzi mi o to ze postanowily sie uczyc i pomagać ludziom)
re Mieszkaniec pszczyńskichTychów
Sam jestes jakims zakompleksionym mieszkancem. Ktos sie pomylil i napisal blędnie "w pszczyńskich Ćwiklicach" i wszyscy wiedzą o co chodzi ale oczywiście ktoś musi dorobić swoją ideologie. Jestem pewien że mieszkańcy tych wsi wolą mieszkac gdzie mieszkają a nie w "pszczyńskej wsi".
A pomysl na rozwój turystyki całkiem dobry.
A moze by sie zając wlascicielami tych butelek a nie tylko pomalowac przejscie(?)