Frydek
W klubie od: 09.11.2005
Ilość komentarzy: 90
Ilość postów: 39
Ilość wyświetleń: 18138
"Reality is overrated"
Moim zdaniem nikt tutaj nie jest bez winy i nie bronię tutaj kierowcy, broń Panie Boże - jazda po pijaku jest zła, nie ma dla niej żadnego usprawiedliwienia i nigdy nie będzie. Część z Was jednak pisze jakby pasażerów ktoś "zmusił do jazdy z pijanym szoferem" - zejdźcie na ziemię, 1,68 promila to nie jest jedno piwo! z taką ilością we krwi z daleka widać, że osoba jest napierd#lona. Trzeba mieć też trochę odpowiedzialności za siebie i z takimi osobami do auta NIE SIADAĆ albo liczyć się z tym, że można zapłacić za ten ruch najwyższą cenę...
Tyle, dziękuję za uwagę.
@ f.z.
ręce opadają po takich komentarzach :) tak tak oczywiście, położyli kartongips.
@Lew:
na YT pod hasłem "8 rajd tyski" jest bardzo dużo filmów :) kilka skrótów i jeden dzwon na Frydku nieopodal kościoła.
Ten filmik jest super: watch?v=T_aFEPkaGU4 :)))
Widzę, że ktoś tu chce potrollować wszczynając "flame war" w komentarzach.
@ Gosiunia:
100% Twoich znajomych z tych wiosek? zatem masz bardzo ubogie życie towarzyskie kobieto :) Śmieję się z Ciebie w głos czytając Twoje komentarze pod artami traktującymi o S1 :D
"INTERNET SHOULD BE ILLEGAL"
Tak jest, jest Pani (?) żywym przykładem na to że Internet winien być nielegalny i nie każdy winien mieć do niego dostęp.
@Diabelski_Posłaniec:
Serio, jak byłbyś 9 letnim chłopaczkiem wolałbyś zawartość tej skarbonki wiedząc, że ktoś je zbierał na chorego chłopca? Musiałeś mieć bardzo ubogą wyobraźnię... masz ją do dziś jak widać.
My marzyliśmy o tym by być jak "Power Rangers", a gratulacje od Komendanta Policji za czyn chwalebny byłyby dla nas właśnie czymś takim, mógłby każdy z nas się poczuć takim "prawie Power Rangersem", ta duma i radość...
Nie masz chłopie wyobraźni nawet za te 20 złotych z tej skarbonki. Szkoda mi takich ludzi.
Co do samego "szumu" - bardzo dobrze, że takie sprawy są nagłaśniane. To motywacja dla innych na przyszlość.
Wchodzę tu poczytać te komentarze dla beki, mam wrażenie, że co niektórzy z Was zagryźliby tego Tetlę gdyby tylko było to możliwe. "Bierze najmniej - pewnie przekręt!" wziąłby najwięcej: "pewnie zrobi najtaniej jak się da, a resztę ukradnie!", pozostaje czekać, aż ktoś napisze, że pewnie za ten hajs z przetargu na Kamazach z Kolumbii przywiezie koks i rozpocznie dil po lokalnych podstawówkach.
Posrana polska mentalność - POLAKI CEBULAKI - ma więcej ode mnie, zgnoję go i wyzwę od złodziei. TAKA PRAWDA, tak sie zachowuje część z Was. WSTYD.
@kumbajo2:
jesteś mistrzem świata - uśmiałem się do łez :D you made my day :)
Nie lubię Gesslerowej, ale właścicielka sama jest sobie winna, mogła poczekać chociaż do jej "wizyty kontrolnej", a potem se zmieniać, a tak to ma po ptoku - "Nadgorliwość jest gorsza od faszyzmu" jak mówi porzekadło. Po artykule myślałem, że faktycznie babka przyjechała zaczęła cuda wydziwiać i się właścicielka wkurzyła, ale nie - jednak autodestrukcja na życzenie. Było widać, że Pan właściciel miał to bardziej ogarnięte i chciał to tak zostawić, ale Pani właścicielka pokrzyżowała mu plany :P (tak to odbieram jako przeciętny telewidz). Na koniec powiem, że ta nazwa faktycznie daremna :P idzie język złamać :) pozdrawiam.
Pani przeprowadzająca sondę w przedszkolu - więcej uśmiechu na twarzy :) życie czasem nie jest takie złe :) :P
@Ezahael:
"Zewsioki" ? "Wieśniactwo" to stan umysłu i takimi hasłami pokazujesz, kto jest "Wieśniakiem"
@Frydek!
Jak widzisz celem jednych jest napchać koryto kosztem drugich, mają gdzieś, że z każdym z tych domów wiąże się jakaś historia i dla kogoś są to miliony wspomnień ; ) szkoda słów.
Jeszcze jeden błąd, w zasadzie literówka - "kilka" zamiast "kila" - krytykę powinno się przyjmować z podniesionym czołem, a nie usuwać "niewygodne" komentarze - to pomaga się pilnować na przyszłość.
@ spoczko:
mnie się wydaje, że ten komentarz to czyjaś prowokacja ;) stanę tu w obronie własnej wsi.
"Haters Gonna Hate..."
Mi się smutno zrobiło, że zamykają "moją" szkołę...
Nie byłem wzorowym uczniem, na wagary też lubiłem chodzić, ale wielu wspaniałych ludzi tam poznałem i maturę też udało mi się zdać...
Nie wiem jak można z takim podejściem przez życie kroczyć,
Co z tą szkołą było nie tak? Pytam się? Ci co narzekają mają wypaczone umysły z lenistwa i tyle ; )
"Karą dla Tych co Ziemię rozwalą będzie talon na czas w którym sami się spalą..."
o Gitar :D jesteś moim idolem :D mogłeś powiedzieć, że chciałbyś, żeby Pszczyna wywalczyła dla siebie autonomię i zalegalizowała w powiecie narkotyki miękkie i alkohole w parku :D woo-hoo : P
@ mieszkaniec:[/B]
nie do końca masz rację :) fakt, faktem ul. Sportowa "idzie" obok boiska, ale i tu ciekawostka ciągnie się do mostu w Międzyrzeczu - tam ostatni dom po lewej przed mostem flagowany jest adresem Sportowa 1, a potem już od Domu Socjalnego numer 2 i kolejno : ) pozdrawiam
@ krzysio_fizyk:
jesteś na mistrzach - gratuluję : )
nie wiem, kto tam wrzucił ten komentarz, ale jemu też gratuluję ; D
@ Puella:
Sorry, że uznałem Twoją szkołę za "luźną" - czym Cię uraziłem! Nie chciałem! Przyodzieję wór pokutny! Ty w spokoju oddaj się edukacji! Jak dla mnie masz wypaczony umysł, ale nieważne... GL&GH
tak czytam tą waszą debatę i śmieję się w duchu :) to oczywiste, że każdy będzie uważał "swoją" szkołę za tą "best" :) jestem szczęśliwym absolwentem Ekonomika i zawiodłem się na tym, że w ogóle nie "stanął on w szranki" w innymi szkołami - jak znam siebie ciągnąłbym wszystkich do realizacji przynajmniej "pseudo lip duba" :)
Wracając do Chrobka - Chroby to stan umysłu i wg. mnie nie należy się go czepiać - są tam ludzie jacy są, poziom jest wyższy niż w pozostałych szkołach (i tu nikt nie zaprzeczy), nie można nikomu zabronić wybrać sobie drogi edukacji ;) jak ktoś jest ambitny i chce się wykształcić idzie do Chrobrego, jak ktoś woli tańczyć co wieczór, imprezować nie patrząc na zegarek idzie do Ekonoma, Rolbudy, 21 czy Samochodówy :)
Ja wolałem pić i tańczyć - przynajmniej mam co wspominać, a maturę też zdałem : ) lat spędzonych w poczciwym ZSE nie zamieniłbym na żadne inne :)
Dyskusja obrała chory kierunek - eddie_ wyraził swoje zdanie, niedługo potem emi_ całkiem świadomie złamała art. 212 KK, bardzo "popularny" w obecnych czasach, sugerując, że eddie_ jest z kradzieżą "na bakier" (tak wynika z tego komentarza i jakiekolwiek veto tego będzie bez sensu). Mało tego, ktoś przyłączył się do tej śmiesznej propagandy, ale aż prosi się o komentarz, że to "sztuczne poparcie"... spreparowana wypowiedź "niby osoby trzeciej" ;)
Mamy wolność słowa, zniesławianie za wyrażenie zdania? emi_ -
Świetny pomysł :)
Nie potrafię zrozumieć jednej rzeczy - dlaczego większość Lip Dubów kręcona jest do tego właśnie kawałka :P więcej kreatywności! ;)
Już nie mogę się doczekać tych filmów :)
Poczciwa "wściekła skorupa" na filmie do której Pan Aleksander zamontował swój wynalazek należała kiedyś do mnie :) czekałem z niecierpliwością na jakieś wieści co do sprawowania się tego systemu i oto jest :)
Pozdrawiam i życzę sukcesów :)