Pszczyna
W klubie od: 09.11.2005
Ilość komentarzy: 22
Ilość postów: 304
Ilość wyświetleń: 37266
też już bym chciał wiedzieć co, gdzie i jak, ale jak narazie widać że zbytnio nie kwapią się aby dodać taka informacje :>
też już bym chciał wiedzieć co, gdzie i jak, ale jak narazie widać że zbytnio nie kwapią się aby dodać taka informacje :>
Mecz Japi-Bud - Fc Profi M-tec przełożony na poniedziałek na godz 19.30 :>
Mnie się wydaje że dzisiaj ok godz 19.00 :> ostatnim razem losowanie było o 19.30 bodajże, więc chyba teraz też tak będzie :)
Sposród wszystkich dwumeczów na pewno w czterech można wskazać faworytów, a w pozostałych sprawa awansu będzie niezwykle ciekawa i interesująca m.in w dwumeczu Jakuba i Ełki oraz w wspomnianym poniżej dwumeczu Bananów i Prodrexu. Sadząc po formie jaką prezentują na wiosnę gracze Mosiru i Kilersów też zapowiada się ciekawe widowisko :) nie pozostaje nic tylko czekać na czwartkowy wieczór :)
Jeśli już mowa o tych co grają lepiej na wiosnę to także trzeba wspomnieć o tych teamach, którym się wiedzie gorzej w tej rundzie a są to m.in gracze drugoligowych zespółow Team Prevent i Drużyny Fryzjera ;) zresztą kto przygląda się na bieżąco zmaganiom tych drużyn to pewnie się ze mną zgodzi :) (lecz niekoniecznie).
To po części pokazuje, że nie można lekceważyć żadnej z drużyn :) i to jest właśnie najciekawsze w Pucharze Ligi :)
Sew-met zaliczył falstart, gdyż pojawili się na meczu ledwo w 6 osobowym składzie i na domiar złego bramkarz Sew-metu doznał kontuzji barku :> stąd wynik taki a nie inny :)
to jest wojskowa konstrukcja wiec napewno wytrzyma :P :)
fajnie bedzie na zjezdzie na ulice hallera (od strony bielska) napewno nie obedzie sie bez stluczek i wypadkow :) a bierunska? och sami wiecie ;)
mnie się wydaje, że mimo zamkniętego przejazdu będzie tam udostępnione przejście dla pieszych idących na miasto i z miasta :) a co jednak będzie to się przekonamy :)
Warto też odnotować fakt, że inaczej wygląda gra PLKS przy mocniejszym dopingu kibiców :]
Hmmm drogi na moim osiedlu szczerze mówiąc to wyglądają jak szachownica i no wspomniana dziura... :| dobrze, że zbyt często nie jeżdze po moim osiedlu :]
ja chyba też się wybiorę :) i wezne sobie swoje klapki bo zapewno zaś zbraknie :P
Ja oprócz WC, proponowałbym odnowić cały dworzec (stopniowo, ale odnowić), jakoś jestem przekonany że nie jest potrzebna do tego jakaś bardzo duża kwota pieniędzy; a i oczywiście jakaś służba porządkowa :P często panowie policjanci jeżdza do snack baru kolo dworca coś zjeść więc porządku przez jakiś czas mogli by pilnować :P
Moim zdaniem małe zainteresowanie meczami wynika pechowymi końcówkami sezonu w ostatnich latach a po za tym to kiedyś musiała się wykruszyć "stara" dobra ekipa naszych siatkarek :] to było nieuniknione :] Wg mnie teraz nasz zespół także pokazuje wspaniałą siatkówkę na miare 1 ligi więc jak najbardziej kibicuje za tym aby się wkońcu w tej lidze znalazły bo po tylu latach "męk" należy się naszym siatkarkom awans :) poza tematem nie ma dobrej hali w Pszczynie która by pomiescila wiecej ludzi, gdyby byla napewno wiecej kibicow by przychodzilo :] Pozdrawiam Wszystkie Zawodniczki PLKS'u :* a także wiernych kibiców :) Cye :*
No może wkońcu ktoś to wyremontuje, bo szkoda by było takiego "zabytku". Jestem "za" generalnym remontem tego budynku.
Jak dla mnie to bardzo dobry sprawdzian naszych siatkarek chociaż wypadł jak wypadł. Ja wierzę, że w sezonie pokażą się z jak najlepszej strony :] Siatkarki jestem z Wami :D Awans do I ligi jest w zasięgu ręki! :] Pozdro :]