Pszczyna
W klubie od: 09.11.2005
Ilość komentarzy: 27
Ilość postów: 10
Ilość wyświetleń: 6939
Witajcie w zakręconym światku. Więcej o mnie na...
www.rylon.prv.pl
Pozdrowery dla aktywnych Bikerek i Bikerów.
Brawa i aktywne pozdrowienia dla Przewodników i papa Czesława oraz młodych turystów:)
Tak trzymać chłopaki (i dziewczyny też:). Wszystko zaczyna się od najbliższych górek. Powodzenia i zapału! ps. wpadnijcie na rowerową stronę rylon.prv.pl :)
Pochwalam turystyczne zainteresowania, a co do zdjęcia: na konkurs warto fote wyprostować horyzontalnie (woda się przelewa na prawo), deczko ciemny. Poza tym dobry kadr - kwesia szerokości obiektywu to dosc indywidualna sprawa. Robi sie fotke tym czym się dysponuje. Choć zawsze można zrobić panoramiczne ujęcie (kilka fotek i połączyć). Te Tatry to - Mięguszowiecki i Mnich z prawej.
Pochwalam turystyczne zainteresowania, a co do zdjęcia: na konkurs warto fote wyprostować horyzontalnie (woda się przelewa na prawo), deczko ciemny. Poza tym dobry kadr - kwesia szerokości obiektywu to dosc indywidualna sprawa. Robi sie fotke tym czym się dysponuje. Choć zawsze można zrobić panoramiczne ujęcie (kilka fotek i połączyć). Te Tatry to - Mięguszowiecki i Mnich z prawej.
Gratulacje za realizacje pasji i chęci dla pana Henryka:) I słowo do 'hansa': zapewne pociąg to nie brak chęci/sił a kompromis ze wzgl na np. czas na wyprawę. A może pan Henierk zna swoje możliwości i potrafi racjonalnie planować i realizować swoje marzenia. Jemu gratuluję i czekamy... na Twoje 'hansie' przygody - w końcu dla chcącego... Pozdrowery!
Hej!
Świetny kierunek pomysłowej jazdy:)
Pozdrowery
PiotR - rylon
www.rylon.prv.pl
Brawo Przemek! Obyśmy mieli okazję poobserwować Pszczynianina na boisku w mikołajki. Powodzenia!
Nie wierzę, że tyle razy przypadkowo włączył się aparat ;) Czas na serwis sprzętu, ale.. brawa za inicjatywę. Nie myli się ten, kto.. itd. Pozdrawiam
Brawo za chęci i odwagę Panowie! Pozdrowery od pszczyńskiego bikera XC:)
Drogo i renoma to nie są pojęcia wykluczające się.. Nawet sprzyjają sobie;)
Lokal ponadprzeciętny - to fakt.
Brawo za refleks i dobry kadr. Ja niestety w pociągu miałem gorsze warunki focenia. Pozdrawiam i zapraszam na kilka fotek do siebie:
www.rylon.prv.pl
Market a basen to ' inne światy' z punkty widzenia radnych i inwestorów. Radni wydają pozwolenia i nie specjalnie 'budują obiekty' - nic nie zmieniłby fakt zakazania inwestorowi np. Geronimo, budowy obiektu komercyjnego (np. Biedronki) w miejscu do tego przeznaczonym (basen tam nie mógłby być zlokalizowany, i nie za pieniądze tego inwestora). Niestety. Rozumiem idee: też życzyłym sobie widocznej poprawy infrastuktury turystyczno-sportowej. I tu radni mają pole do popisu. Za miesiąc rozliczymy ich ze starań i efektów. Pozdrawiam
..czyli wynika z tego, że mamy w powiecie jedną z najniższych stóp % bezrobocia w województwie (poniżej 10% z pewnością). Aktywni krajanie:)
Odważny plan dla odważnych! Trzymam kciuki bo wiem jak niełatwo samemu z ekwipunkiem wdrapuje zsię na przełęcze. Połamania szprych!
ps. skrobnij cos o sprzęcie: sakwy czy przyczepka 'extra wheel' ?
Ciekawa impreza będzie. Tej rangi zawodów MTB jeszcze u nas nie było. MTB z nazwy tylko:)
Skrzyżowanie przy SP 1 będzie przebudowane - będzie pas zjazdowy w prawo w miejscu tych drzew. Takie plany są. Trochę cierpliwości.
Świetna inicjatywa! Mamy się czym w Pszczynie pochwalić i umięjetnie to zaprezentować. Może za dwa lata będziemy nocą obserwować... żubry;)
Wynika z tego, że wypożyczenia dokonano 7875 razy, co daje średnio (przyjmując 120 dni działania lodowiska) ok. 65 wypożyczeń/dzień. Takie uzupełnienie inforamcji :)
ps. dochodu rzeczywiście nie było, a przychód. W sumie all in all to wyszła strata:) Jadnak cel jest słuszny.
Niestety, dwa kółka nie mają szans z czterema. Pytanie, która strona zawiniła.. Tymczasem, kierowco - miej wiecej życzliwości na rowerzysty.
Ekipa 'pogotowia' ma widać sporo pracy, bo nie ma czasu nawet załadowć całej strony WWW na serwer. Oby 'leczenie sprzętu' przebiagało skuteczniej...
Mam propozycję by zdjęcia z detalami nie kompresować tak bardzo, bo pikseloza razi, aż niemiło.
ps. świetny konkurs:)
Niestety, tak jak pisałem we wrześniu w komentarzach po publikacjach w Głosie Psz.: z wiaduktu wcześniej niż w 2009 roku nie skorzystamy. Totalna parodia i brak odpowiedzialności.