Piasek
W klubie od: 08.11.2005
Ilość komentarzy: 8
Ilość postów: 1
Ilość wyświetleń: 2407
Zapraszam ich, tylko najpierw muszą sobie porozmawiać z moim psem i poprosić go żeby on ich wpuścił.
Może jeszcze jazdy odbębnimy na jakimś symulatorze na kompie?? I ceną kursu będzie cena za zakup kierownicy i odpowiedniej gierki.
Kompletna kompromitacja, a największym absurdem jest to że na teren gdzie to sie wszystko odbywa nie można było wejść z rowerem. "Ochroniarze" kazali mi rower odstawić na PARKING. Co rok to gorzej, lepiej by było wydać te zapewne nie małe pieniądze na bardziej pożyteczne rzeczy.
Z podziwem patrze na wszytskie komentarze i zauważam że wszytscy przestrzegają przepisów. Każdy zawsze jeździ na światłach w rowerze. To nasuwa sie pytanie - skoro wszytscy mówią ze mają światła to skad problem nieoświetlonych rowerzystów?? Wszytscy wytykają innym błędy a na swoje postepowanie. Może najpierw każdy powinien popatrzec na siebie a nie pouczać innych. Ja sie otwarcie przyznaję że różnie bywa z posiadaniem świateł w rowerze w moim przypadku. Oświetlenie mam ale często bywa tak że zostaje one w domu. I niech każdy pomyśli i policzy ile razy w wtym miesiącu jechał po zmroku na rowerze bez oświtlenia. Pozdrawiam wszytskie te osoby.
NIc nowego nie wymysliliście, podajcie ceny kursu a nie lejecie tylko wodę jacy to wy cudowni jesteście.
Dodatkowe opłaty?? hmmm dziwne. wkońcu w tamtym roku lodowisko sie zwróciło i nawet przyniosło zysk.