Prezentacja klubowicza

zbynio

Pszczyna

W klubie od: 24.01.2002
Ilość komentarzy: 34
Ilość postów: 8
Ilość wyświetleń: 4651

Formularz kontaktowy

Komentarze (34)

zbynio

Jescze Tego tu brakowało!
Jakiś czas temu uznał Nas za zakamuflowaną opcję niemiecką, więc czego tu szuka?

zobacz komentowany news »

zbynio

żegnaj Arturze :(

zbynio

Niby tak, a jednak... wyładuj swoją frustrację w innym miejscu

zbynio

Jak się nie sprzeda za dobrą cenę albo sama się nie zawali to pewnie przypadkowo pójdzie z dymem. Na pewno jest ubezpieczona.

zbynio

chmura_ciemna, jak czytam wypowiedzi takich osób jak Ty to mi się słabo robi. Obrażasz porządnych ludzi oceniając ich tylko po etykietce. Frustrat z Ciebie i tyle.

zbynio

Przepraszam, że przeklejam z innej wiadomości, ale dotyczny podobnej sprawy:
Marne szanse na znalezienie :( mam podobny samochód i w przeciągu pół roku miałem już dwie próby kradzieży. Ale cóż się dziwić, nocnego patrolu policji na moim osiedlu nie widziałem od bardzo dawna (podobno za mało policjantów w prewencji).

zbynio

Marne szanse na znalezienie :( mam podobny samochód i w przeciągu pół roku miałem już dwie próby kradzieży. Ale cóż się dziwić, nocnego patrolu policji na moim osiedlu nie widziałem od bardzo dawna (podobno za mało policjantów w prewencji).

zbynio

Może za 4 lata PiS-u już nie będzie i nikt nie będzie szukał w społeczeństwie sztucznego wroga ;) Pamiętajmy, że zgoda buduje, zwada rujnuje.

zbynio

koscielny, za coś do piekła trzeba iść. Można na przykład za pseudopatriotyzm, antysemityzm albo szerzenie niezgody śród ludzi. Pozdrawiam normalnych ;)

zbynio

cirka, zawsze możesz się zgłosić jako wolontariusz

zbynio

do Kurczaczek: no tak, mamy tak dużo imprez na rynku w Pszczynie, że właściwie nigdy nie widać zabytków. To bardzo poważny problem, proponuję powołać komisję śledczą;)

zbynio

Jakby to powiedzieć…, łatwo krytykować innych, ale trudno pokazać swoje.
Fotografów zainteresowanych prezentacją swoich prac zapraszamy do współpracy :) zzp@op.pl

zbynio

Pewnie 90% z Was nie zna jej osobiście a piszecie, że jej nie lubicie, że źle śpiewa itp. Ja akurat miałem okazję poznać Alę i posłuchać jak śpiewa. Przekonałem się, że jest miłą osobą a jej możliwości wokalne są ogromne. Proszę, więc powstrzymać się od niemiłych komentarzy.

zbynio

bardzo ładnie, czekamy na więcej :)

zbynio

Gratulacje Filip :)

zbynio

Koncert jak zwykle rewelacyjny :) Nowy kawałek powala. Pozdrawiam

zbynio

Formularze ocen zostały rozesłane do członków jury, czekamy na ocenę prac.
Pozdrawiam Zbigniew Żupa PlessArt

zbynio

Od strony szpitala zastawili się samochodami, od strony ulicy Bielskiej barierkami. Ciekawe jak do nich w razie potrzeby dojedzie straż pożarna a z tego, co widzę to sporo starszych osób tam mieszka i nie sądzę żeby były na tyle sprawne by ewakuować się przez balkon.
Myślenie ma przyszłość :)
Pozdrawiam

zbynio

wodnik, naucz się czytać! Tam wyraźnie pisze "muzyka przeciw nazizmowi" oraz "nazizmu nigdy więcej".

zbynio

sebastian20041984, proponuję wybrać się do terapeuty. Głęboka frustracja może być szkodliwa również dla otoczenia.
Pozdrawiam

zbynio

Z całym szacunkiem, ale jak czytam wypowiedzi co niektórych ludzi to dochodzę do wniosku, że sporo tu frustratów. Wszędzie widzą przekręty i spiski. Pozdrawiam tych, którzy coś robią dla tego miasta i nie obgadują ;)

zbynio

Oj Dzieci Dzieci, co Wy wiecie o komunie. Pewnie już nie pamiętacie świata bez MC-donalda. Panie Szostak, na szczęście są jeszcze w tym mieście ludzie, dla których jest ważna zaradność i skuteczność a nie idealna przeszłość. Nie ma ludzi doskonałych.

zbynio

Ludzie, ale Wy jesteście bez pojęcia. Zamiast się cieszyć to jeszcze krytykujecie. Pozdrawiam

zbynio

Widzę, że jak zwykle nie brakuje wśród komentujących zirytowanych i średnio inteligentnych ludzi, którzy to oczywiście są „znawcami” tematu.
Pozdrawiam obiektywnych i zdystansowanych :)

zbynio

Okolice między Starą Wsią a Porębą :)

zbynio

ubolewam jeszcze nad tym, że pan Krauz musiał zrezygnować ze swojego stanowiska (pewnie polecenie kolegów z PO), bo też bardzo dobrze wykonywał swoją pracę

zbynio

ursus, skąd wiesz? Mówiąc szczerze, zupełnie mnie nie interesuje przeszłość Pana Szostaka. Ważne dla mnie jest to czy dobrze spełnia swoje obowiązki a uważam, że spełnia je dobrze.

zbynio

A ja myślałem, że to PIS jest tak niepoważną partią, która babra się w lustracji i dzieli ludzi na tych lepszych i gorszych a tu proszę niespodzianka, Platforma Obywatelska w Pszczynie zupełnie nie odstaje od PIS-u. Chyba muszę zweryfikować moje upodobania polityczne, bo w tej sytuacji PO = PIS. Druga sprawa, dla Tomczykiewicza, Kowalskiego i kolegów ważniejsza kariera polityczna niż dobro miasta! To jest skandal!

Powrót

Nowi klubowicze

nk1

Suszec
w klubie od: 2025.01.05

Edek243

Jastrzębie- Zdrój
w klubie od: 2025.01.05

daro121

Wola
w klubie od: 2025.01.01