Pszczyna
W klubie od: 24.01.2002
Ilość komentarzy: 34
Ilość postów: 8
Ilość wyświetleń: 4651
Jescze Tego tu brakowało!
Jakiś czas temu uznał Nas za zakamuflowaną opcję niemiecką, więc czego tu szuka?
Jak się nie sprzeda za dobrą cenę albo sama się nie zawali to pewnie przypadkowo pójdzie z dymem. Na pewno jest ubezpieczona.
chmura_ciemna, jak czytam wypowiedzi takich osób jak Ty to mi się słabo robi. Obrażasz porządnych ludzi oceniając ich tylko po etykietce. Frustrat z Ciebie i tyle.
Przepraszam, że przeklejam z innej wiadomości, ale dotyczny podobnej sprawy:
Marne szanse na znalezienie :( mam podobny samochód i w przeciągu pół roku miałem już dwie próby kradzieży. Ale cóż się dziwić, nocnego patrolu policji na moim osiedlu nie widziałem od bardzo dawna (podobno za mało policjantów w prewencji).
Marne szanse na znalezienie :( mam podobny samochód i w przeciągu pół roku miałem już dwie próby kradzieży. Ale cóż się dziwić, nocnego patrolu policji na moim osiedlu nie widziałem od bardzo dawna (podobno za mało policjantów w prewencji).
Może za 4 lata PiS-u już nie będzie i nikt nie będzie szukał w społeczeństwie sztucznego wroga ;) Pamiętajmy, że zgoda buduje, zwada rujnuje.
koscielny, za coś do piekła trzeba iść. Można na przykład za pseudopatriotyzm, antysemityzm albo szerzenie niezgody śród ludzi. Pozdrawiam normalnych ;)
do Kurczaczek: no tak, mamy tak dużo imprez na rynku w Pszczynie, że właściwie nigdy nie widać zabytków. To bardzo poważny problem, proponuję powołać komisję śledczą;)
Jakby to powiedzieć…, łatwo krytykować innych, ale trudno pokazać swoje.
Fotografów zainteresowanych prezentacją swoich prac zapraszamy do współpracy :) zzp@op.pl
Pewnie 90% z Was nie zna jej osobiście a piszecie, że jej nie lubicie, że źle śpiewa itp. Ja akurat miałem okazję poznać Alę i posłuchać jak śpiewa. Przekonałem się, że jest miłą osobą a jej możliwości wokalne są ogromne. Proszę, więc powstrzymać się od niemiłych komentarzy.
Formularze ocen zostały rozesłane do członków jury, czekamy na ocenę prac.
Pozdrawiam Zbigniew Żupa PlessArt
Od strony szpitala zastawili się samochodami, od strony ulicy Bielskiej barierkami. Ciekawe jak do nich w razie potrzeby dojedzie straż pożarna a z tego, co widzę to sporo starszych osób tam mieszka i nie sądzę żeby były na tyle sprawne by ewakuować się przez balkon.
Myślenie ma przyszłość :)
Pozdrawiam
wodnik, naucz się czytać! Tam wyraźnie pisze "muzyka przeciw nazizmowi" oraz "nazizmu nigdy więcej".
sebastian20041984, proponuję wybrać się do terapeuty. Głęboka frustracja może być szkodliwa również dla otoczenia.
Pozdrawiam
Z całym szacunkiem, ale jak czytam wypowiedzi co niektórych ludzi to dochodzę do wniosku, że sporo tu frustratów. Wszędzie widzą przekręty i spiski. Pozdrawiam tych, którzy coś robią dla tego miasta i nie obgadują ;)
Oj Dzieci Dzieci, co Wy wiecie o komunie. Pewnie już nie pamiętacie świata bez MC-donalda. Panie Szostak, na szczęście są jeszcze w tym mieście ludzie, dla których jest ważna zaradność i skuteczność a nie idealna przeszłość. Nie ma ludzi doskonałych.
Ludzie, ale Wy jesteście bez pojęcia. Zamiast się cieszyć to jeszcze krytykujecie. Pozdrawiam
Widzę, że jak zwykle nie brakuje wśród komentujących zirytowanych i średnio inteligentnych ludzi, którzy to oczywiście są „znawcami” tematu.
Pozdrawiam obiektywnych i zdystansowanych :)
ubolewam jeszcze nad tym, że pan Krauz musiał zrezygnować ze swojego stanowiska (pewnie polecenie kolegów z PO), bo też bardzo dobrze wykonywał swoją pracę
ursus, skąd wiesz? Mówiąc szczerze, zupełnie mnie nie interesuje przeszłość Pana Szostaka. Ważne dla mnie jest to czy dobrze spełnia swoje obowiązki a uważam, że spełnia je dobrze.
A ja myślałem, że to PIS jest tak niepoważną partią, która babra się w lustracji i dzieli ludzi na tych lepszych i gorszych a tu proszę niespodzianka, Platforma Obywatelska w Pszczynie zupełnie nie odstaje od PIS-u. Chyba muszę zweryfikować moje upodobania polityczne, bo w tej sytuacji PO = PIS. Druga sprawa, dla Tomczykiewicza, Kowalskiego i kolegów ważniejsza kariera polityczna niż dobro miasta! To jest skandal!