Pszczyna
W klubie od: 19.12.2003
Ilość komentarzy: 5
Ilość postów: 4
Ilość wyświetleń: 7596
Od wielu lat moim zainteresowaniem a także pasją są rowery a dokładniej to wycieczki rowerowe. Na rowerze pokonałem wiele tysięcy kilometrów chwalić się ile nie będę, jeżeli chcesz wiedzieć odwiedź moją stronę :)
Eh szkoda gadac z tymi drogami ja poruszam się w większej ilości po nich rowerem.. I też masakra ileż można wymijac te dziury... to jest niebezpieczne i dla kierowców i dla rowerzystów... No sory ale jak widzicie takiego rowerzyste który jedzie jak "pijany" bo mija dziury... no to strach w oczach... A więc drogi są dziurawe ale pobocza także....
No cóż... tak to już jest takie czasy gdy ja chodziłem do tej szkoły a nie było to tak dawno bo 2 lata temu to nie było takich sytuacji żeby popełniać samobójstwo czy coś podobnego... nie ma co współczuje Agnieszce chodź nie znam jej.... teraz w gimnazjach tak to wygląda mam nadzieję że pan Dyrektor Cieszewski coś z tym zrobi, znam pana Dyrektora bo gdy ja już kończyłem naukę w tej szkole on obioł stanowisko dyrektora tej szkoły i jest to naprawde Miły facet. Oby mu się udało.
Według mnie nie ma tam tak źle... fakt jedzie sie troche ciezko ale dla chcacego nic trudnego.... Mi sie tez to nie podoba za bardzo, myslałem ze ta droga będzie lepiej wyglądać no ale chyba sie przemyslałem.... przejechałem ją całą juz kilka razy da sie przyzwyczaić może z czasem sami to ubijemy naszym cięzarem.... ;)