Pszczyna
W klubie od: 06.08.2008
Ilość komentarzy: 38
Ilość postów: 1
Ilość wyświetleń: 8113
Jestem łowcą autografów i pokazuję się w miejscach ciekawych w Pszczynie oraz w regionie .
Życie na ziemi jest takie ulotne i kruche, wystarczy jeden podmuch Śmierci by znikło i odeszło na zawsze [*]
No niestety dziś z Panem Jarkiem się nie spotkam, ale mam nadzieje, że jeszcze się nie raz spotkamy w Pszczynie :)
Powiem tak wam dziewczyny nie przejmujcie się krytyką, jeżeli macie pasję, a to jest śpiew, to lubcie swoje i życzę wam powodzenia :)
Fantastyczna inicjatywa pozdrowienia dla Ceramików oraz Organizatorów i Wolontariuszów :)
Wszystko pięknie ładnie jak, by Biblioteka, a Księgarnia zaczęły współpracować i zapraszać znanych lub mniej znanych pisarzy do Pszczyny .
Brawo dla organizatorów i przyszłych kucharzy więcej takich konkursów :))
Szkoda, że o tym nie wiedziałem. polowałbym wtedy, żeby zdobyć dwie wizytówki z autografem. Może jeszcze kiedyś Pan Minister znów przyjedzie do Pszczyny :(
Spotkanie z Panem Koksem zaliczam do udanych. Udało mi się zdobyć fantastyczny autograf do kolekcji. Ale proszę organizatorów, żeby takie imprezy robić w godzinach południowych, bo wtedy więcej ludzi przyjdzie po pracy. Pozdrawiam :)
Super już, ja się nie mogę doczekać pozdrawiam organizatorów oraz ekipę techniczną :))
Bardzo się cieszę :) ,że przybędzie fantastyczna piosenkarka Kayah. Będę starał się zdobyć jej autograf. Pozdrowienia dla organizatorów.
Gdybym mieszkał w Goczałkowicach to zagłosowałbym na Pana Adama Żubra,ponieważ uważam,że jest on dobrym kandydatem na stanowisko Wójta Goczałkowic. Pozdrawiam Pana Adama Żubra bardzo serdecznie.
Fajnie byłoby się spotkać, np. z fantastyczna aktorka Alicją Bachledą-Curuś .
Fajnie gdyby wystąpiła dla Pszczyńskich Mieszkańców oraz Turystów w Pszczynie :)
A moim zdaniem Starostą Pszczyńskim Powinien być Pan Jan Kolarczyk a vi-ce Starostą Pan Eugeniusz Pająk .
Super inicjatywa młodzi moje graturacje , szkoda że mnie nie było ukłony dla Wasz macie talent i wielkie serce .
Autografu nie dostaniecie, gdyż ochrona i organizatorzy, czyli pewna firma załatwi go dla siebie. Dla czarego obywatela niestety nie, otóż taka jest Polska właśnie.
Autografu nie dostaniecie, gdyż ochrona i organizatorzy, czyli pewna firma załatwi go dla siebie. Dla czarego obywatela niestety nie, otóż taka jest Polska właśnie.