Pszczyna
W klubie od: 03.06.2004
Ilość komentarzy: 12
Ilość postów: 433
Ilość wyświetleń: 73115
'Z namalowanym na twarzy uśmiechem pobiegnijmy na łąkę pełną maków...'
Heyko w niczym mi to nie przeszkadza, ale skoro SM jest stroną której to referendum dotyczy to czemu są członkami komisji? Jak są wyroby prezydenta/burmistrza itp itd to osoba zainteresowana nie jest w komisji. Więc zdziwił mnie fakt, że urzędnik SM jest w komisji i tyle ;].
Właśnie ja się też zastanawiam jak to jest, że strażnik miejski jest w komisji? Czy tak może być?
Budynek na Piastowskiej. Kamienica gdzie otwarto nowy sklep obuwniczy. Między spożywczym a odzieżowym. Idąc od rynku, po lewej stronie
_angiena_ napisała że jest to szyld sklepu Renifer na ul.Piastowskiej.
a według zdjęcia jest to sklep Bursztyn po drugiej stronie ulicy. hm?
weszłam tam po godzinie 22 a tak techno i az 3 osoby na 'parkiecie' super lokal ;|
'Jeśli uda się połaczyć klimat z poprzednich miesięcy (muzyka rockowa np.w tygodniu)z klimatem disco to myśle ze stodoła będzie fajną knajpą!'
jak sama nazwa wskazuje to jest ROCK PUB STODOŁA więc muzyka rockowa powinna leciec na codzien a nie raz w tygodniu;| no chyba ze zmienia nazwe na Daisy II albo cos w tym stylu;)
pozdro601
Emi zgadam sie z Toba w 100%, ale nie chciałam byc znowu tą niemiła wiec czekałam az ktoś to napisze: P
pozdrawiam;)
moim skromnym zdaniem, tytuł WETERANA powinny dostawać osoby, które mają jakis 'staż' na forum i ich wpisy są godne uwagi i mają sens, a tak jest że nie wszytskie wpisy są godne uwagi i z sensem, no ale władza wie lepiej; ]