Rudołtowice - Pszczyna
W klubie od: 15.01.2005
Ilość komentarzy: 21
Ilość postów: 144
Ilość wyświetleń: 65760
na GG już nie działam, messenger: Lukasz Kravat
drogi kamilu
mieszkam nieopodal tego skrzyzowania wiec przejezdzam przez nie codziennie takze na pewno sie nie myle ze stal tam rozbity samochód
nie upieram sie rowniez ze tez znak zostal znoszczony przez to auto, ale podaje w miare prawdopodobna mozliwosc jego uszkodzenia :-)
pozdro
Ja widzialem w tym miejscu rozbity samochód [przed znakiem STOP jadac od miasta w strone piasku] cały bok rozwalony, przez szyby zauwazylem wystrzelone kurtyny boczne, nie podam daty ani tez marki samochodu bo nie pamietam ale nie bylo to dalej jak tydzien temu.
PS słupek z tego znaku byl wygiety a sam znak lezal na ziemi.
FRONTSIDE, kazik, T-love
BTW mam mala ropozycje dla tych co jada na metallice, moze jakies after party zorganizowac po koncercie ?? K2, szafa - wszystko do ugadania :-) pozdroooooo
troche mniej oryginalne niz policja na koniach i balon na plycie rynku ale wydaje mi sie ze to własnie jest artykuł do robienia ludzi w bambuko z okazji 1.IX :-)
to ten na którym od lat pisało "uwaga samochód" a pod dołem ktoś dopisał "rower" ? :D
Bylem tam zarejestrowany prawie rok, w tym czasie dostałem jedna ofertę. Dzwonie a gościu mi mówi: "Panie to już dawno nie aktualne" - był zdziwiony chyba bardziej niż ja :-)
Jedynym sensownym programem są chyba staże, czyli pierwsza praca dla absolwentów szkół - zadzwonili, załatwili i teraz mam stałe zajęcie :D tak wiec dziękuje PUP-ie :D
matess co jak co ale nawalonych malolatow bedziesz mial wiecej niz na harlej night ;-)
usia słabo :PPP kasia miodzio :DDD
pozdrawiam i przepraszam tych ktorych podeptałem w "kotle" :- ]
[a te panie ze zdjecia na gorze tez pozdrawiam :P]
"Invictus Data: 23.06.2006; 14:09
A czym sie rozni ojciec od taty ?
P.S.
Moze wkoncu pozbedziecie sie tych kropek w dacie na stronie glownej ?"
tatusiem moze byc kazdy ale ojciec jest tylko jeden [ten ktory spłodziłł dziecko :P]
tak jak w tym kawale:
-dobranoc matko sześciorga
-dobranoc ojcze jednego ...
wczoraj tyskie miało dziwny smak :> ale przynajmniej cena zrobiła sie normalna !!! [jak na rynek oczywiscie]
Shmerckahuven ty juz wygrałes jeden konkurs wiec nie powinienes brac udziału w kolejnym :-] daj szanse innym ! :P
Ta serio brakuje kolejnej knajpy w ktorej puszczaja "ups dups" :-/
[A może Stodołe powiekszaja zeby sie zmiesciły tory do kregli ?:PPP]
Łukasz nie odpier.....nicz kaszany !! :P [Kaszka sorki :P]